Administratief Medewerker

Parttime: 16-24 uur per week | Groningen

Ocean Grazer zoekt een enthousiaste collega die zin heeft om zeer uiteenlopende administratieve taken binnen ons bedrijf op te pakken.

Heb jij administratief veel talent en ervaring en ben je een echte doener die zelfstandig en nauwkeurig werkt? Lijkt het je leuk om een snelgroeiende, innovatieve, duurzame startup verder te professionaliseren op administratief gebied? Dan zoeken wij jou!

Wie of wat is Ocean Grazer?

Ocean Grazer is een enthousiaste en innovatieve startup gevestigd op de Zernike Campus in Groningen. Met onze Ocean Battery leveren we een belangrijke bijdrage aan één van de grootste uitdagingen in de energie transitie: Het opslaan van duurzame energie. Ocean Grazer is gestart als een spin-off van de Rijksuniversiteit Groningen en heeft inmiddels, een paar jaar later, al meerdere belangrijke innovatieprijzen in de wacht gesleept.

Wie zoeken we en wat ga je doen?

We zoeken een collegiale en zelfstandig werkende collega die zin heeft om ons jonge team te komen versterken. Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken. Je kunt denken aan financiële administratie, CRM-systeem, inboeken bank en kas, facturatie, bijhouden van projectadministratie, ondersteunen van de projectmanagers bij subsidieaanvragen, documenteren van subsidiestukken, en meer! We zijn een klein bedrijf, dus er is genoeg te doen. We zoeken daarom ook iemand die het leuk vindt om verschillende uitvoerende taken op te pakken en je kunt uitstekend overweg met Word, Excel en Exactonline.

Je komt te werken in een klein en enthousiast team in een dynamische werkomgeving. Je wordt geacht zelfstandig te kunnen werken, nieuwe zaken op te zetten en zelf uit te voeren. Zie jij dingen die geregeld moeten worden of anders kunnen? Fijn als jij dat gelijk oppakt! Kortom, het is een verantwoordelijke functie mét veel vrijheid. We zoeken daarom iemand die flexibel en zelfstandig is en graag initiatief neemt. Daarnaast is het belangrijk dat je wil werken op woensdag en vrijdag om op die dagen enkel taken over te nemen van onze Office Manager.

Wat bieden we jou?

  • Een gevarieerde baan waarin je veel ruimte krijgt en ook kunt nemen voor eigen invulling;
  • Een dynamische en gezellige werkomgeving;
  • Leuke collega’s van allerlei pluimage voor wie (samen) werken belangrijk en leuk is;
  • Dagelijks een gezonde lunch en lekkere koffie;
  • Een parttimefunctie voor circa 16-24 uur per week;
  • Een salaris tussen € 2400,- en € 2800,- afhankelijk van je ervaring.


Kan jij je helemaal in dit profiel vinden en lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? Neem dan contact op met Harryette van den Broek (Harryette@oceangrazer.com) en stuur hierbij je motivatie en CV mee. Wil je eerst meer weten? Bellen mag ook 06 11250473 (ma,di en do 9.00-15.00). In verband met de vakanties vinden gesprekken eind augustus plaats. Uiteraard mag je in de zomer ook eerst een keertje een kopje koffie komen drinken voor een kennismaking.